O V E R  M I J

Hi!

Ik ben Nina Thiel, 30 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en 2 katten in Goirle.

Sinds kleins af aan ben ik gek op fotografie, ik wilde het liefst overal foto's van maken. Na mijn studie Ruimtelijke vormgeving en Communicatie werd het dus al snel duidelijk dat het een baan zou gaan worden in de fotografie branche. Inmiddels heb ik meer dan 8 jaar ervaring in verschillende takken van fotografie, denk hierbij aan portret fotografie, branding fotografie en vastgoed fotografie.

 

In mijn vrije tijd houd ik me het liefst bezig met interieur en mode, daarnaast vind ik het ook heerlijk om buiten lange wandelingen te maken in de natuur en als ik dan nog een hond tegenkom ben ik helemaal in mijn nopjes. 

 

In mijn studio (aan huis in Goirle), probeer ik de sfeer zo ontspannen mogelijk te maken. Een muziekje op en de tijd nemen zodat we de mooiste foto's kunnen maken en jij jezelf of je kind ook echt herkent in de foto's. 


Naast studio fotografie kom ik ook aan huis en op locatie, ook ben ik in te huren om jouw bedrijf op de foto te zetten zodat je professionele foto's hebt om je website en of social media naar een hoger niveau te tillen! Meer weten? Neem dan contact met mij op via het contact formulier.